بازگشت

اموزش وردپرس-کاربران | بروزرسانی 1401

کاربران گزینه ای در پیشخوان وردپرس میباشد که وردپرس با قرار دادن این بخش اجازه دسترسی کاربران را محدود میکند به طور مثال اگر شما مدیر یک سایت باشید اجازه دسترسی محتوا را به نویسنده خود میدهبد و اگر صاحب فروشگاه باشد مدیر سایت اجازه دسترسی به بخش صاحب فروشگاه را به شما میدهد و تنها کسی که محدویتی ندارد مدیر سایت میباشد.

پس میتوان به طور کلی گفت بخش کاربران برای نقش دادن به کاربران وردپرس و کابران سایت ما است که با ایجاد محدویت برای ان ها یک سری دسترسی ها را برای ان ها اضافه و بقیه دسترسی ها را منع میکند.در این بخش از وردپرس با سه گزینه همه کاربران افزودن و شناسنامه کاربران میخواهیم اشنا شویم تا با ان امنیت سایت را تامین کنیم.

 

منو همه کاربران در پنل وردپرس

در این بخش به طور جامع نقش های کاربران را به طور جامع و میزان دسترسی ان ها را مشخص میکنیم.نقش هایی که در وردپرس تعریف شده به صورت ،مدیر فروشگاه یا Shop Manager ،مشتری یا Customer ،مشترک ، مشارکت کننده ، نویسنده ، ویرایشگر و مدیر کل میباشد هر کدام از این افراد به جز مدیر کل دسترسی محدودی را اجرا میکنند و خریدار یا همان کاربر سایت دسترسی به وردپرس شما ندارد.

مدیر فروشگاه تنها دسترسی که دارد به این صورت است که میتواند نام محصول یا ویژگی ان را تغییر دهد و بسته به مدریتی که دارد برای فروشگاه خود مواردی که در اختیار دارد را ویرایش یا حذف میکند.مشتری به وردپرس دسترسی ندارند اما وردپرس ان ها را با اطلاعات خودشان به ما در قسمت کاربران معرفی میکند.

در قسمت مشترک کاربرانی میباشد که میتوانند وارد وردپرس شده و اطلاعات خود را ویرایش و تغییر دهند انها اجازه نوشتن و تولید کردن محتوایی را ندارند. مشارکت کننده ها کسانی هستند که میتوانند پست را بگذارند یا پست های خود را ویرایش کنند و مهم ترین نقشی که دارند به این صورت است که بر روی پست یا محتوای خود تگ بزنند دقت کنید که نوع کابر نمیتواند فایلی را بارگزاری کرده و روی سایت قرار دهند.

حال وارد پیشخوان قسمت کاربران میشویم و افراد را با نقش های مختلف گفته شده و نقش های سفارشی میتوانید ببینید و در کادرهای مخصوص خود ایمیل دارند و نقش ان ها نوشته شده و تعداد نوشته ها و وظایف ان ها در اخر کادر قرار گرفته ،همچنین میتوانید کارهای گروهی را نیز در این بخش مدیریت کنید و ان ها را با زدن اجرا وارد کارهای گروهی کنید .

دقت کنید در همین قسمت کادری وجود دارد که تغییر نقش را انجام میدهد و با زدن این گزینه یک نویسنده را به مدیر کل تغییر نقش دهید.در قسمت جستوجو هم میتوانید فرد مورد نظر خود را پیدا کرده و نقش یا ایمیل و حتی تعداد نوشته های او را ببینید.

منو همه کاربران در پنل وردپرس

منو افزودن در پنل وردپرس

با کلیک کردن بر روی بخش این بخش میتوان به فرد مورد نظر نقش دهید به این صورت که وقتی این صفحه را باز میکنید در ابتدا نام فرد را در کادر روبه رو ان اضافه کرده سپس ایمیل و نام اصلی فرد و نام خانوادگی را وارد کرده سپس کادری که در ان وب سایت نوشته شده را ادرس سایتی را قرار میدهید که فرد قرار است در ان حضور داشته و خدماتی را انجام دهد.

سپس با رسیدن به بخش زبان ،زبانی که فرد از ان استفاده میکند را وارد میکنید به عنوان مثال زبان فارسی و بعد به بخش رمز عبور رفته ورمز را وارد کرده و میتوانید ان را با کلیک کردن بر قسمت پنهان سازی ، پنهان کنید .قسمت بعدی بخشی است که نام ان اگاه سازی به فرد مورد نظر میدهد به صورتی که باید این تیک را بزنید تا ارسال ایمیل مربوط به جزئیات حساب را به فرد اطلاع دهد.

سپس در قسمت نقش ، کاری را که فرد قرار است انجام دهد به صورت نقش وارد کرده که این نقش ها میتوانند مدیر کل ، مدیر فروشگاه، مشترک یا نویسنده باشند و در اخر گزینه افزودن به رنگ ابی در پایان این صفحه وارد کرده تا فرد به عنوانی که به او داده شده ثبت شود. باید بگوییم اگر نقشی در لیست نقش ها نمی باشد باید با نصب کردن افزونه مدیریت پیشرفته نقش سفارشی را با زدن گزینه ایجاد نقش جدید و سفارشی ان را ایجاد کنید.

منو افزودن کاربران در پنل وردپس

منو شناسنامه در پنل وردپرس

بیشتر میتوان گفت این بخش برای گزینه های شخصی و تغییرات شخصی میباشد و به طوری است که پر کردن ان ضرورتی ندارد .در ایتدای این صفحه ویرایشگر دیداری وجود دارد که میتوانید ان را غیر فعال کنید .نحوه برجسته قسمتی است که هنگام ویرایش کد میتوانید ان را بولد یا همان برجسته کنید.

در بخش رنگ بندی نیز میتوانید رنگ ابزار های خود را انتخاب کنید که دارای سه طیف رنگی میباشد.میانبر های صفحه کلید را با زدن تیک میتوانید فعال و راه های سریع را را برای مدیریت دیدگاه انجام دهید.نوار ابزار نیز نمایش نوار ابزار هنگام مشاهده میباشد که میتوانید ان را غیر فعال کنید.

سپس میتوانید زبان خود را در این قسمت برای خود تغییر داده و از گزینه های موجود در کادر زبان استفاده کنید.دقت کنید که تنخا نام کاربری شماست که در این بخش تغییر نمیکند .بعد از ان میتوانید نام و نام خانوادگی لقب و نمایش عمومی اسم خود را تغییر دهید یا وارد کنید ایمیل خود را فراموش نکنید و نام وب سایتی که دارید را وارد کرده سپس اگر در شبکه اجتماعی توییتر هستند میتوانید ادرس توییتر خود را وارد کنید.

اگر تمایل دارید که اطلاعات بیشتری از ادرس شبکه های مجازی خود را قرار دهید در قسمت ادرس نمایه فیسبوک خود را وارد کنید در قسمت درباره خودتان یک کادر با نام زندگی نامه وجود دارد که میتوانید در ان قسمتی از بیوگرافی خود قرار بدهید.

تصویر شناسنامه تصویر کاربری شما می باشد که دذ نوار بالای وردپرس ان را در کنار نامتان قرار داده است.بخش مدیریت حساب بخشی است که میتوانید رمز ورود خو را به وردپرس تغییر دهید ،نشست ها قسمتی هستند که اگر تلفن همراه خود را گم کرده اید یا در یک سیستم عمومی حساب کاربری دارید امکان را به شما میدهد که از همه ان دستگاه ها خارج شوید و در همین دستگاهی که دارید بمانید.

رمز های عبور برنامه به شما اجازه تایید احراز هویت از سامانه غیر تعاملی را میدهند مانند Rest API یا Xml-RPC بدون ارائه رمز عبور اصلی شما. رمز عبورهای برنامه به راحتی قابل لغو هستند ان ها برای استفاده در ورود های سنتی به سایت شما قابل استفاده نیستند.

در قسمت اخر با گزینه رمز عبور برنامه جدید میتوانید در کادر زیر ان یک رمز عبور برنامه بدون به روزرسانی کاربر را وارد کنید.سپس افزودن رمز عبور برنامه جدید را با زدن این گزینه تایید میکنید ودر اخر به روز رسانی شناسنامه را بعد همه تغییراتی که گفتیم کلیک کرده و ان را ثبت میکنیم.

منو شناسنامه در پنل وردپرس

منو شناسنامه در پنل وردپرس

منو شناسنامه در پنل وردپرس

این بخش نیز به پایان رسید امیدواریم که این اموزش ها برایتان کارامد باشد شما میتوانید بخش بعدی این اموزش را با نام ابزارها دنبال کرده و از ان استفاده کنید.

ما از کوکی ها استفاده می کنیم تا بهترین تجربه را به شما ارائه دهیم. خط مشی کوکی