در این قسمت از اموزش نوشته ها در وردپرس میخواهیم به طور جامع گزینه نوشته ها و کار با ان را بیاموزیم، این بخش برای تولید محتوا ارائه شده تا متن یک سایت یا وبلاگ را بر حسب استاندارد های گفته شده و موجود در وردپرس تولید کنیم.نوشته ها از چهار گزینه زیر مجموعه پیدید امده که با نام های همه نوشته ها،افزودن نوشته،دسته ها وبرچسب ها تشکل شده.
منو همه نوشته ها در پنل وردپرس #
در این قسمت به بخش جدیدی از پیشخوان ورد پرس به نام نوشته ها میپردازیم که ایکون مشخص شده ان در پیشخوان به شکل یک پونز می باشد،میتوانید با کلیک کردن بر روی نوشته ها ،همه نوشته ها،افزودن نوشته ها،دسته ها و برچسب ها را مشاهده کنید .
در قسمت همه نوشته ها تمام محتواهای نوشته شده خود و نوشته های گروهی را میتوانید به طور کامل ببینید که با ذکر کامل عنوان و اسم نویسنده و دسته بندی ها و همچنین ، برچسب ها را با تاریخ انتشار نوشته خود و جزئیات نوشته از جمله نظر ها و بخش سئو شده ان را به طور کامل مشاهده کنید.
وردپرس این امکان را به شما میدهد که در قسمت همه نوشته ها ویرایش و همچنین ویرایش سریع را هم داشته باشید و وارد متحوای نوشتاری خود شده و ان را با افزونه ها نیز تکمیل کنید در این قسمت اگر تمایل به حذف این محتوا داشید هم میتوانید بر روی زباله دان کلیک کرده و به طور کامل محتوای خود را پاک کنید و در قسمت اخر کارهای دسته جمعی و گروهی خود را میتوانید ویرایش کنید.
در این قسمت نمایش را در زیر عنوان های اصلی میبینید که با وارد شدن در ان محتوای تولید شده خود را به صورت قرار گرفته بر روی بستر سایت میبینید.اگر تعداد نوشته های شما بسیار زیاد است میتوانید با نوشتن عنوان خود در قسمت سمت چپ در کنار جستوجو نوشته وارد کرده و بر روی جستوجو نوشته کلیک کنید.
منو افزودن نوشته در پنل وردپرس #
به طور کامل صفحه ای برای افزودن عنوان که همان H1 میباشد که دارای اهمیت بسیاری میباشد و انتخاب عنوان در سئو سایت و جذب مخاطب تاثیر به سزایی دارد و زمانی که کاربر کلمه ای از عنوان شما را در گوگل سرچ میکن ، سایت شما در صورت داشتن سئو بالا برای او نمایش داده میشود و اهمیت عنوان شما جلوه میکند . پیشنهاد میشود که در عنوان کلمات کلیدی را به کار ببرید تا سایت شما بهینه شود همچنین عنوان شما نباید تک کلمه ای و حتی نباید دارای متنی بلند باشد .
پس از وارد کردن عنوان متن محتوای خود را به صورت پاراگراف ها های بهینه و غیرطولانی وارد کنید. همانطور که در متن قبل توضیح داده شد بعد از عنوان اصلی عنوان های کم اهمیت تر و زیر مجموعه نوشته میشوند که از لحاظ اهمیت به ترتیب H2،H3….H6 قرار میگیرند و هر کدام از زیرمجموعه عنوان اصلی پاراگراف یا همان بلوک نوشته میشود.
برای راحت انجام دادن این کار میتوانید از علامت به علاوه در قسمت سمت چپ صفحه خود استفاده کنید و تیتر ها ، پاراگراف ها ،تصویر و فهرست و اعلایم اختصاری نوشتار را در ان بیابید و وارد محتوای خود کنید تا از اتلاف وقت برای نوشتن محتوای سایت خود جلوگیری کنید.
بعد از وارد کردن محتوای نوشتاری خود در قسمت چپ با کلیک کردن انتشار ان را به حالت به روزرسانی دراورده و با هر ویرایش ان را به روزرسانی کرده تا بتوانید در صورت نیاز ان را با افزونه هایی مثل رنک مث ان را ویرایش کنید تا به سئو سازی سایت شما کمک کند.
منو دسته ها در پنل وردپرس #
حال به قسمت بعدی به نام دسته ها میرسیم ،که میتوانیم در قسمت دسته تازه نام دسته مورد نظر و نامک های دسته بندی خود را وارد کنیم . دقت داشته باشید که نامک ها زیر مجموعه ای از دسته اصلی هستند،همچنین میتوانیم دسته مادر را که پررنگترین قسمت دسته بندی هاست به طور مجزا انتخاب کنیم و توضیحات دلخواه خود را در بخش پایینتر ان اضافه کنیم .
به طور مثال در دسته بندی ما کفش زنانه دسته مادر میباشد و اهمیت زیادی دارد و نامک ها یا همان دسته بندی های زیر مجموعه به صورت کفش چرم زنانه و کفش چرم پاشنه دار زنانه درمیایند و با هر اضافه شدن نامک جدید زیر مجموعه دسته اصلی یعنی همان کفش زنانه محسوب میشوند.کاربرانی که به صورت گروهی کار میکنن میتوانند دسته بندی را در کارهای دسته جمعی انجام دهند.
منو برچسب ها در پنل وردپرس #
برچسب ها در بیشتر زمان شبیه به دسته بندی ها هستند و ممکن است کاربر به اشتباه بیفتد که با یک مثال بسیار ساده میتوانیم تفاوت ان ها را از هم تشخیص دهیم . در واقع برچسب ها موارد پیشنهادی هستند که کاربر زمانی وارد سایت شما میشود میتواند این برچسب ها را کلیک کرده محصول یا محتوا یا حتی اطلاعیه شما را به شکل کامل بررسی کند پس از اهمییت برچسب ها قافل نشوید .
برچسب ها به بهبود رتبه بندی سایت ما کمک میکند و ان نظم میدهد، برچسب ها کلمه هایی هستند که به مطالب سایت به طور جلبی پیوند داده میشوند به طور مثال برچسب ها در یک فروشگاه کفش به صورت کفش برای روز مادر هستند و کاربر بسیار اسان به ان دسترسی پیدا میکند.
در قسمت پیشخوان وردپرس در مجموعه نوشته ها میتوانید در پایان برچسب ها را ببینید که با کلیک کردن روی ان وارد قسمت برچسب ها میشوید نام و نامک را تایپ کرده و توضیحات را به طور کامل در باکس توضیح بنویسید .قسمت نام برچسب همان گونه ای می باشد که در وبگاه شما نمایان میشود و نامک یک نسخه از نام است که برای نشانی وب شما میباشد.پیشنهاد میشود که نامک را با حروف کوچک و ارقام و خط تیره به صورت دلخواه وارد کنید.
در قسمت توضیح که به طور پیشفرض پررنگ نمیباشد ولی ممکن است برخی از پوسته ها ان را به طور کامل و پررنگ نشان دهند.بعد از وارد کردن همه باکس های موجود در برچسب ، افزودن برچسب را پایین صفحه کلیک کنید تا ثبت شود. در قسمت سمت چپ نوار هایی برای تعداد برچسب ها و نام و نامک ان ها درست شده است که میتوانید همه برچسب های درست شده در وردپرس را ببینید.

امیدواریم که این قسمت از اموزش وردپرس نیز به شما کمک کرده باشد در بخش بعدی از اموزش پنل وردپرس درباره منو رسانه توضیح داده ایم که در صورت نیاز به ان مراجعه کنید .