در این قسمت از اموزش وردپرس به بخش نمایش ها میرسیم ، که شامل بخش های زیر مجموعه ای با نام های ، پوسته ، سفارشی سازی، فهرست ها و ویرایشگر پرونده پوسته می باشد. این قسمت از اموزش وردپرس به طور جامع به تعریف و کاریردهای نمایش و زیر مجموعه ان میپردازیم.
نمایش در وردپرس #
نمایش قسمتی مهمی میباشد که مربوط به ظاهر و قالب سایت میباشد و از اهمیت زیادی برخوردار میباشد چرا که ظاهر ، قلب و حتی چیدمان سایت ما مورد توجه کاربران قرار گرفته و در جذب کاربر و ارتقای سایت ما تاثیر بسزایی دارد.
همان طور که در قسمت قبل تر درباره این بخش در قسمت وردپرس صحبت شد اشاره کردیم که نمایش خود تشکیل شده از چهار بخش بسیار پر اهمیت تشکیل شده و با امکاناتی از جمله قالب یک سایت و طرح های مختلف یا همان پوسته ها میتوانیم سایت خود را زیبا طراحی کرده و در قسمت های دیگر نمایش هم میتوان به طور تخصصی تر سایت خود را طراحی و زیباسازی کرده تا کاربر از فضای سایت ما لذت برده و ضرورت های خود را به راحتی پیدا کند.
پوسته ها در نمایش #
پوسته ، قالب ظاهری میباشد که در قسمت نمایش وردپرس چند مدل از پوسته های پیشفرض رایگان دارد که میتوانید از ان استفاده کنید. کمپانی های بسیاری در زمینه تولید پوسته ها فعالیت میکنند که قالب هایی را نیز به شکل اختصاصی و رایگان برای این سیستم مدیریت محتوا طراحی کرده اند.شما به عنوان یک کاربر وردپرس میتوانید قالب های مد نظر و دلخواه خود را میتوانید در این سیستم نصب کنید. و از ان برای طراحی سایت خود استفاده کنید.
پوسته ها ، در واقع شکل ظاهری یک سایت را میسازند که هم توجه کاربر را جلب کرده و نیاز های کاربر را به اسانی در دسترس ان قرار دهند همچنین با افزایش کاربران سایت شما ، سئو سایت بهینه میشود و گوگل نیز هم به ان توجه میکند.
در پیشخوان منو وردپرس در قسمت نمایش ، پوسته های نصب شده خود را میتوانید استفاده کنید و در بخش افزودن در قسمت بالای صفحه کلیک کرده و پوسته خود را بارگذاری کنید اگر پوسته شما در ساختار zip است هم میتوانید در بخش فایل پوسته خود را به صورت فایل زیپ را با زدن گزینه Browse ان را نصب کنید.
توجه داشته باشید در کادری در قسمت افزودن وجود دارد که به صورت نوار باریکی است و در ان پوسته های محبوب، تازه ترین پوسته ها که همان پوسته هایی میباشد که به تازگی نصب شده اند ، پوسته های بلوک و علاقه مندی های پوسته خور را مشاهده کنید و در انتها در صورتی که پوسته های شما زیاد باشند و نتوانید ان را پیدا کند در بخش جستوجو پوسته اسم ان را وارد کرده و پوسته خود رابیابید همچنین در این قسمت میتوانید قالب یا همان پوسته ای را که مد نظر دارید جستوجو کرده و ان را نصب کنید.
وردپرس پوسته های پیشفرض خود را به صورت سه قالب با نام های 2016،2017 و 2019 نصب شده است که میتوانید از انها نیز استفاده کنید و در صورتی که نیازی به انها نداشته باشید ان ها را حذف کنید اما فایل پوسته 2019 تنها قالبی است که حذف نمیشود.زمانی که پوسته شما نصب شد با رنگ سبز در بالای پوسته کلمه نصب شده را میبینید و در قسمت پایین پوسته خود گزینه فعال کنید را کلیک کرده تا قالب فعال شود همچنین قبل از فعال کردن پوسته میتوان گزینه پیش نمایش زنده را کلیک کرده و پوسته را مشاهده کنید.
سفارشی سازی در نمایش #
شما میتوانید پوسته مورد نظر خود را انتخاب کرده و اقدام به سفارشی سازی را تایید کرده تا مجبور به استفاده از یک پلتفرم اماده نباشید و تمام بخش سایت خود را به طور کامل خودتان طراحی کنید و سایتی فوقالعاده را بسازید .در این محتوا میخواهیم به شما اموزش سفارشی سازی قلب یک سایت را بدهیم.
ابتدا در قسمت پیخشوان به این بخش از منو رفته و گزینه سفارشی سازی را انتخاب کنید تا صفحه ای که قرار است برای سفارشی سازی است را ببینید. توجه کنید که هر قالبی را که انتخاب کنید گزینه های منو ان تغییر میکند تا بتوانید به همه بخش های ان دسترسی داشته باشید. حال قالبی که بر روی سایت خود دارید را میبینید و با زدن گزینه تغییر بده را کلیک کرده و پوسته خود را تغییر دهید.
تنظیمات هویت سایت را با تغییر دادن عنوان سایت که هر عنوانی که مد نظر دارید و معرفی کوتاه که توضیحی اختصاص و کوتاه درباره سایت خود است را وارد کرده و به قسمت بعدی یعنی نمادک میرسیم که با کلیک کردن روی ان میتوانید ایکون سابت خود را قرار دهید.نمادگ یا همان ایکون در نوار مرورگر خود و در کنار ادرس سایت مشاهده کنید.
فهرست ها در نمایش #
برای طراحی کردن ظاهر فهرست ها در سایت خود باید به بخش نمایش در قسمت پیشخوان وردپرس مراجعه کنید و با کلیک کردن بر روی ایجاد فهرست ، فهرست مد نظر خود را وارد و طراحی کنید . در بخش پایینتر مکان فهرست را با توجه به پوسته انتخابی خود در هفت مکان نمایش دهید.
برای دیدن مکان فهرست بر روی گزینه مشاهده همه مکان ها کلیک کرده و فهرست هارا در هفت مکان مختلف سایت خود مشاهده کنید و هر کدام که مد نظر خود بود را انتخاب کنید. همچنین میتوانید گزینه های دلخواه که شامل حساب من، سبد خرید، لیست علاقه مندی ها و پرداخت ، درباره ما و تماس با مارا بکشید و ان ها را مرتب کرده و در جای مناسب خود قرار دهید .
البته باید بگوییم که برای افزودن گزینه های فهرست قسمتی در باکس با همین نام در بخش فهرست ها وجود دارد که میتوانید برگه ها را در ان تنظیم کنید با انتخاب این بخش در صفحه سایت شما اطلاعاتی را نشان میدهده که با کلیک کردن تیک های برگه ها میتوان ان را مدیریت کرد.علاوه بر این در این باکس نوشته ها و پیوندهای دلخواه ، دسته ها و برچسب ها هم با همین روش میتوان مدیریت کرد .
ویرایشگر پرونده پوسته #
به قسمت نهایی نمایش ها که ویرایشگر پرونده پوسته قرار دارد رسیدیم. در این قسمت پوسته ها به صورت کد دیده میشوند که میتوان با انتخاب پرونده پوسته در قسمت چپ صفحه پوسته را انتخاب کنید و کد های ان را تغییر دهید و کد های دستوری یا کد های بهینه خود را وارد کنید تا پوسته وردپرسی خود را تغییر دهید.این بخش از وردپرس نیز به پایان رسید امیدواریم که نهایت استفاده را از این مقاله برده باشید.