در وردپرس نیازمند تنظیماتی هستیم تا بتوانیم پیکربندی وردپرس را برای تولید کردن محتوا تنظیم کرده . وردپرس این قلبلیت را در اختیار ما قرار داده و در قسمت تنظیمات گذاشته است . دقت داشته باشد این قسمت در همان ابتدا باید باید مورد بررسی قرار گیرد تا بتوانیم محتوای خود را بدون مشکل و راحتی تولید کنیم.
تنظیمات از بخش های مختلفی با عنوان های عمومی، نوشتن ، خواندن ، گفت وگو و رسانه ها ، پیوندهای یکتا و حریم خصوصی تشکیل شده که میخواهیم به طور کامل ان را توضیح داده و نحوه کار را با ان بیاموزیم.پس ابتدا به قسمت پیشخوان وردپرس رفته و بخش تنظیمات را کلیک کنید تا همه زیر مجموعه ان به طور کامل ببینید.
عمومی در تنظیمات #
در این بخش از وردپرس شما میتوانید اطلاعات سایت خود را مشاهده کنید و هر کدام از این بخش هارا به صورت کامل تغییر دهید . وقتی وارد این بخش از تنظیمات میشوید صفحه ای در مقابل شما قرار دارد که عنوان سایت سایت قرار دارد که میتوانید ان را ویرایش کنید . در قسمت بعدی معرفی کوتاه را میبینید که با کلیک کردن بر ان میتوانید سایت خود را به طور خلاصه وارد کنید.
همچنین قسمت های دیگری دارد که به طور کامل به شما توضیح میدهیم بعد از عنوان و معرفی کوتاهی از سایت خود میتوانید نشانی یا همان ادرس وردپرس خود را قرار دهید در بخش بعدی که نشانی سایت قرار دارد میتوانید نشانی سایت را که در قسمت بالای سرچ گوگل خود میبینید را وارد کرده یا ویرایش کنید. دقت کنید که نشانی با همان ادرس های سایت شما در سئو شدن سایت شما بسیار اهمیت زیادی دارد.
سپس به بخش بعدی یعنی ادرس ایمیل مدیریت میرسیم که با که ان میتوانید با کاربران سایت خود در ارتباط باشید این نشانی برای اهداف مدیریتی استفاده میشود اگر این بخش را تغییر دهید تا زمانی که تایید نشود فعال نمیشود.در قسمت عضویت با کلیک کردن این گزینه هر فرد میتواند نام نویسی کند .در قسمت نقش پیش فرض کاربر تازه نقش را به صورت انتخابی از گزینه ها میتوانید انتخاب کنید که شامل گزیته های مشترک و نویسنده مدیریت و…میباشد.
زبان سایت شما به هر زبانی که باشد باید در این قسمت وارد شود و انواع زبان ها در اختیار شما میباشد که با کلیک بر ان میتوانید زبان سایت خود را وارد کنید دقت کنید که انتخاب زبان در این قسمت بسیار اهمیت دارد زیرا گوگل نیز زبان شما را بررسی میکند .در قسمت زمان محلی شما شهری را در منقطه زمانی خود با یک زمان هماهنگی جهانی انتخاب کرده و اختلاف زمانی نیز برای شما نشان داده میشود به این صورت که در زیر کادر این بخش ساعت جهانی و تاریخ نمایان میشود و پایین ان زمان محلی و تاریخ شما مشخص میشود .
ساختار تاریخ در این بخش نحوه نمایش تاریخ میباشد که شما با کلیک بر روی گزینه دلخواه ان را انتخاب میکنید .در این قسمت سال ها و ماه ها و روز به صورت چپ از راست و برعکس نیز وجود دارد همچنین ماه ها میتواند به صورت حروف وارد شده باشد و اگر هسچکدام از این گزینه ها باز هم مد نظرتان نبود میتوان با اتنخاب قسمت سفارشی ان را در قسمت سفارشی وارد کید و در زیر ان پیش نمایشی از تاریخ خود را ببینید.
در قسمت ساختار زمان نیز میتوانید به صورت مختلف زمان انتخاب کنید به صورتی که اعداد به صورت دوازده بیست و چهار ساعته وارد شوند یا به صورت دوازده ساعته به طور مثال به جای اینکه ساعت هفت عصر را عدد هفت بزنید میتوانید از ساعت نوزده برای ان استفاده کنید علاوه بر این شما میتوانید قسمت سفارشی را انتخاب کرده و ساعت را به ویرایش مد نظر خود دراورید دقت کنید که ساختار زمان نیز مانند ساختار تاریخ پیش نمایش دارد و میتوانید بعد از انتخاب خود ان را ببینید.
در اخر این بخش روز اغازین هفته را هم برای شما قرار داده است و در پایان این صفحه تغییرات و اطلاعاتی را که قرار دادی را باید با کلیک کردن بر روی ذخیره تغییرات ثبت کنید. و به این گونه اجزای کوچک سایت شما که شامل تاریخ زمان و زبان سایت و هر انچه را توضیح دادیم و دارای اهمیت بسیاری است در سایت شما به طور کامل ویرایش شده و قرار میگیرد.
#
نوشتن در تنظیمات #
در ابتدای وارد شدن در این بخش که در پیشخوان وردپرس در بخش تنظیمات میباشد دسته پیش فرض نوشته ها را میبینید که براسا محتوایی که دارید میتوانید ان را دسته بندی کنید ممکن است سایت شما دارای محتواهای متفاوتی باشد که باید دسته بندی را در این قسمت انجام دهید به طور مثال اگر محتواهای شما در سایت به هم مربوط نباشد باید برای هر کدام از انها دسته بندی را انجام دهید.
این کار به صورتی انجام میشوید که وقتی وارد نوشته ها میشوید کادری با نام دسته های پیشفرض قرار دارد که میتوانید دسته بندی را با کلیک کردن در این کادر انجام دهید.ساختار پیش فرض تمامی نوشته ها به صورت پیش فرض استاندارد میباشد.اما اگر محتوای شما محور های متفاوتی داشته باشد باید ان را تغییر دهید به طور مثال ممکن است ساختار محتوای شما اخباری باشد و حتما باید در این قسمت ان را به ساختار مربوطه خود مرتبط سازید.
فرستادن با ایمیل قسمتی میباشد که بسیاری از کاربران وردپرس به ان توجهی ندارند . در این قسمت شما میتوانید برای فرستادن نوشته به وردپرس با ایمیل یک ایمیل محرمانه با دسترسی POP3 درست کنید و هر ایمیلی که از این نشانی دریافت شود منتشر خواهد شد دقت کنید که نشانی این ایمیل و اطلاعات ان را به صورت محرمانه قرا دهید.
در بخش بعدی به سرویس دهنده ایمیل خواهید رسید که نام سررویس دهنده و درگاه ان را وارد کرده و بخش بعدی یعنی بخش شناسه ورود را وارد کرده رمز را نیز وارد کنید با تمام این کارها فرستادن محتوا توسط ایمیل انجام میشود دقت کنید که دسته پیش فرض را برای فرستادن با ایمسل انتخاب کنید تا زمان بارگذاری به صورت پیش فرض در دسته بندی مناسب قرار بگیرد.
در قسمت به روزرسانی سرویس ها زمانی که نوشته و محتوای تازه ای را منتشر میکنید وردپرس به صورت خودکار سرویس های به روزرسانی سایت را اگاه میکند .برای اگاهی بیشتر در مورد به روزرسانی سرویس ها گزینه ابی رنگ با همین نام کلیک کنید تا در مستندات بتوانید ان را مشاهده کنید و پیشنهاد میشود که چند نشانی URL سرویس ها را د رخط های جداگانه قرار دهید. و در اخر ذخیره تغییرات را کلیک کنید تا همه موارد گفته شده ثبت شود.
خواندن در قسمت تنظیمات #
در این قسمت که جز گزینه های تنظیمات در بخش پیشخوان وردپرس میباشد صفحه اصلی شما نمایش داده میشود به شکل ساده تر صفحه ای که برای کاربران سایت شما است به شما نمایش داده میشود در حالت پیش فرض اخرین نوشته ها و محتوای شما نشان داده میشود که برای طالاعات رسانی به کاربر بسیار مناسب میباشد اما برای فروشگاهای اینترنتی و سایت های شرکتی گزینه مناسبی نمیباشد.
حا میخواهیم توضیحاتی به شکل کامل برای شما درباره این صفحه قرار دهیم.شما گزینه ی را با نام صفحه اصلی نمایش میتوانید محتوای خود را بر اساس اخرین نوشته ها یا یک برگه یکتا انتخاب کنید و در قسمت صفحه نخست و برگه نوشته ها گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید که بر روی سایت شما بر همان اساسی که قرار داده اید نمایش داده شود.
در بخش بعدی این صفحه بیشترین تعداد نوشته ها در برگه بلاگ را مشاهده میکنید که میتوانید تعداد ان را در باکس روبه روی ان قرار دهید .بیشترین تعداد نوشته ها در خوراک را که به صورت مواردی است وارد کنید تا محتوایی را که میخواهید را برای کاربر به نمایش دراید را به نمایش بگذارید.
دقت داشته لاشید که برای هر نوشته در خوراک میتوانید همه نوشته یا چکیده ای از ان را قرار دهید.بخش نمایش به موتور جستوجو بخشی میباشد که به طور مثال ان را میتوانید به موتور جستوجو گوگل نشان دهید یا ان را از موتور جستوجوبا زدن کلیک بر روی گزینه نشان ندان ان به موتور جستو جو گوگل مخفی کنید.سپس ذخیره تغییرات را کلیک کنید و اطلاعاتی را که برای سایت خود قرار دادید ثبت شود.
گفتوگو در تنظیمات #
همانطور که از اسم این بخش مشخص میباشد درباره نظرات کاربران میباشد که با باز کردن این صفحه تنظیمات پیش فرض نوشته را با انتخاب گزینه هایی درباره اجازه دادن ثبت دیدگاه و همچنین اجازه ثبت دیدگاه برای دیدگاه دیگران کاربران دارد شما میتوانید با کوشش برای اگاه کردن همه وبلاگهایی که پیوندشان در این نوشته است را هم فعال کنید.
در بخش تنظیمات دیدگاه ها میتوانید گزینه هایی مانند نویسندگان دیدگاه باید نام ونشانی خود را وارد کنند را فعال کنید و هچنین کاربران باید ابتدا در سایت نام نویسی کنند و بستن خودکار دیدگاه های قدیمتر را با میزان و تعداد همچنین روزها تنظیم کنید . و کارهایی دیگر که خود وردپرس به صورت گزینه ای ان قرار داده را انتخاب کنید.
قسمت برایم ایمیل بفرسید هر گاه را هم کسی که نظر خود را نوشته و نظراتی که نیاز به بررسی دارد را با کیلیک بر روی این گزینه ها به ایمیل خود ارجاع دهید تا بر روی ایمیل شما نمایش داده شود و ان هارا مدیریت کنید.در قسمت بیش از این که دیدگاهی نمایش داده شود میتوانید دیدگاه ها را به صورت دستی تایید یا نویسنده دیدگاهی را پذیرفته باشد را انتخاب کنید.
قسمت بررسی دیدگاه را هم میتوانید به طور باکس مجزایی نظرات کاربران راببینید در قسمت کلید های دیدگاه پذیرفته نشده هنگامی که یک دیدگاه واژه هایی که در محتوا یا نام نویسنده یا ایمیل یا حتی ای پی ،رشته عمل کاربر مرورگر ان داشت ، به نام جفنگ نشانه گذاری میشود.در هر خط تنها یک واژه یا ای پی میباشد.
در قسمت نیم رخ هم تصویری است که میتواند به یک کاربر در چندین وب سایت مرتبط باشد و در این قسمت میتوانید انتخاب کنید نیم رخ های کاربران که با سایت شما در ارتباط باشند چگونه نمایش داده شود.در بخش اخر بیشترین رتبه بندی قرار دارد که محتوای شما را بررسی میکند و سن مناسب خواندن ان را انتخاب میتوانید انتخاب کنید به طور مثال ممکن است محتوای شما برای بیشتر از سیزده سال باشد .
#
#
رسانه در تنظیمات #
در این قسمت میتوانید اندازه های تویر بارگذاری شده در عکس خود را انتخاب کنید که به سه اندازه مختلف تقسیم میشوند اندازه بند انگشتی که میتواند عرض و ارتفاع ان به طور مثال 150 در150 باشدو میتوان ان را به صورت دستی و دلخواه نیز وارد کنید که این مورد نیز در باره دو اندازه میانه و بزرگ نیز صدق میکند اما دقت کنید که بیشتر از ابعاد استاندارد نمیتوانید ان را خارج کنید و با کلیک کردن بر روی ذخیره تغییرات ان را ثبت کنید.
پیوند های یکتا در تنظیمات #
وردپرس قابلیت انتخاب صفحات بایگانی را در اختیار شما قرار داده که میتوانید با وارد شدن در این بخش ان را تنظیم کنید.در این صفحه ساختار های پیوند یکتا را میتوانید ساده ،روز و نام، ماه ونام، عددی و نام نوشته را انتخاب کنید و همچنین میتوانید پیوند یکتا را در صورت دلخواه به صورت دستی انتخاب کنید و از میان برچب های موجود برچسب دلخواه را انتخاب کرده و در قسمت اختیاری نشانی دسته و برچسب ها را ساختار پیوند یکتای ان را انتخاب کنید و ذخیره تغییرات را کلیک کرده و اطلاعات خود را درباره پیوند های یکتا خود ثبت کنید.
#
حریم خصوصی در تنظیمات #
در این بخش به عنوان مالک یک وبسایت ممکن است نیاز به دنبال کردن قوانین حریم خصوصی باشید . در قسمت ایجاد یک برگه جدید حریم خصوص میتوانید و اطلاعاتی را که جزو حریم خصوصی شما میشوند را در ان قرار داده و ان را ثبت کنید در قسمت اخر این صفحه گزینه ای با نام تغییربرگه سیاست حفظ حریم خصوص شما وجود دارد که میتوانید برگه حریم خصوصی خود را تغییر دهید .دقت داشته باشید در صورت نداشتن هیچ برگه حریم خصوص باد از گزینه ایجاد برگه جدید حریم خصوصی استفاده کنید.
امیدواریم که از بخش نیز نهایت استفاده را کرده باشید با به پایان رساندن این بخش با وردپرس را به طور کامل اشنا میشود.